Пирински Бор СД

СД “Пирински Бор” Аврамов и сие е съзадено през 1991 г. с предмет на дейност производство на мебели за дома, профили на рамки от естествена дървесина: за картини, гоблени, огледала, постери и фотоси.
Дружеството притежава цех за осъществяване на своята дейност и необходимото оборудване за достигане на добро качество на продукцията и конкурентни цени. С богато разнообразие от материали и цветове даваме възможност на клинетите да импровизират в идеите за обзавеждане на своя дом, офис, хотел, ресторант.
С годините развиваме успешно своята търговска дейност и съвместно с водещите български производители на корпусна , мека мебел и матраци предлагаме на клиентите ни нови, разнообразни и модерни решения за обзавеждане на своя дом.
СД Пирински Бор е официален дистрибутор за град София на матраци Нани, ТЕД БЕД, матраци Елите, матраци Латекс, италиански матраци Магнифлекс, матраци Дон Алмохадон Испания, матраци Парадайс, подматрачни рамки и системи за съня Росмари и Геномакс, мебелна фабрика ИРИМ, мебели и матраци Голд Аполо, меблна фабрика Ергодизайн (Ergodesign), Юнис Булини мебели Русе и други.