Дейност на дружеството

Инвестирането, проучването, проектирането, изпълнението и продажбата на апартаменти в София е основен предмет на дейност на „Имоти Престиж”. Дружеството изпълнява и всички видове строително-монтажни работи: фасадни топлоизолации, гипсокартон и гипсови шпакловки, минерални мазилки, ВиК и ел.инсталации. Чрез реализацията на построеното дружеството осъществява затворен цикъл от дейности.
„Имоти Престиж” прави за Вас  модерни и функционални, комфортни и висококачествени жилища, магазини, ателиета и офиси. Използваме само материали с доказани марки с високо качество и съвременно технологично оборудване. Работим с кадри, които са професионалисти в бранша. Разработваме проектите с голяма прецизност, оригиналност и естетика, като се съобразяваме и с желанията и изискванията на нашите клиенти. Индивидуалността е отличителна черта на построените от нас недвижими имоти.
Според нас използването на най-съвременни технологии и материали е важна предпоставка за качествено изпълнение във всички фази на строителния процес: проектиране-довършителни работи-обзавеждане. Дружеството разполага със собствен инвентар, транспортна и строителна техника, с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит: архитекти, проектанти, строителни инженери, технически ръководители, екипи за груб строеж и довършителни работи. „Имоти Престиж” създава за своите клиенти надеждни и сигурни жилища, офиси и магазини, отличаващи се с функционалност и уют.

Проекти

Реализирани

„Имоти Престиж” има множество реализирани проекти на територията на цялата страна. Завършило е в срок и предлага няколко жилищни сгради:

– жилищни сгради в гр. София;
– жилищни сгради в София област;
– жилищни сгради на Северно Черноморие.

Настоящи 

– жилищни сгради в гр. София, кв. „Панчарево“;

Бъдещи 

– жилищна сграда в гр. София, кв. „Красно село“;
– жилищни сгради в гр. София, жк „Младост“.