Повече за Имоти Престиж

Продажба на имоти

Дейност на дружеството

Инвестирането, проучването, проектирането, изпълнението и продажбата на апартаменти в София е основен предмет на дейност на „Имоти Престиж”. Дружеството изпълнява и всички видове строително-монтажни работи: фасадни топлоизолации, гипсокартон и гипсови шпакловки, минерални мазилки, ВиК и ел.инсталации. Чрез реализацията на построеното дружеството осъществява затворен цикъл от дейности.
„Имоти Престиж” прави за Вас  модерни и функционални, комфортни и висококачествени жилища, магазини, ателиета и офиси. Използваме само материали с доказани марки с високо качество и съвременно технологично оборудване. Работим с кадри, които са професионалисти в бранша. 

back-view-business-engineer-2760241.jpg

Разработваме проектите с голяма прецизност, оригиналност и естетика, като се съобразяваме и с желанията и изискванията на нашите клиенти. Индивидуалността е отличителна черта на построените от нас недвижими имоти.
Според нас използването на най-съвременни технологии и материали е важна предпоставка за качествено изпълнение във всички фази на строителния процес: проектиране-довършителни работи-обзавеждане. Дружеството разполага със собствен инвентар, транспортна и строителна техника, с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит: архитекти, проектанти, строителни инженери, технически ръководители, екипи за груб строеж и довършителни работи. „Имоти Престиж” създава за своите клиенти надеждни и сигурни жилища, офиси и магазини, отличаващи се с функционалност и уют.

Реализиране

„Имоти Престиж” има множество реализирани проекти на територията на цялата страна. Завършило е в срок и предлага няколко жилищни сгради:

– жилищни сгради в гр. София;
– жилищни сгради в София област;
– жилищни сгради на Северно Черноморие.

Настоящи

Очаквайте скоро актуална информация!

Бъдещи

– жилищна сграда в гр. София, кв. „Красно село“;
– жилищни сгради в гр. София, жк „Младост“.

Имоти Престиж предлага:

Проучване
Комплексно проектиране
Цялостен ремонт и реконструкция на съществуващи сгради
Покупко-продажба на недвижими имоти

И още много...

Свържи се с нас!

0 +
Обекта
0 +
Доволни клиента

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!